TEOSYAL RHA® 2

0 Orders
#
In stock
37,380L

Description

TEOSYAL RHA® 2

2*1ml

Për trajtimin e rrudhave të moderuara në pjesën e sipërme të fytyrës si glabella, ballin dhe këmbët e sorrës ose për të shtuar vëllim në buzë dhe/ose për të rritur konturin e tyre.

SHENIM: TEOSYAL RHA® 2 ekziston edhe pa tregues buzësh, disponueshmëria e produktit varet nga regjistrimi, ju lutemi kontaktoni shpërndarësin tuaj lokal.2

Brand

TEOSYAL

Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilën të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by