TEOSYAL RHA® 3

0 Orders
#
In stock
39,200L

Description

TEOSYAL RHA® 3

2*1ml

Për trajtimin e rrudhave të thella në fytyrë si palosjet nasolabiale, vijat vertikale të buzëve, linjat dhe rrudhat e thella, shtimin e faqeve dhe për të rikthyer formën e fytyrës.

Shënim: TEOSYAL RHA® 3 ekziston edhe pa tregues të buzëve, disponueshmëria e produktit varet nga regjistrimi, ju lutemi kontaktoni shpërndarësin tuaj lokal.

Brand

TEOSYAL

Gama e plotë e produkteve TEOSYAL® përbëhet nga mbushës unikë të lëkurës me dendësi të ndryshme xhel dhe veti unike duke e bërë secilën të veçantë për trajtimin e zonave të ndryshme të fytyrës dhe arritjen e rezultateve të ndryshme, nga parandalimi i vijave të imta dhe/ose rrudhave deri në rimodelimin e konturit të lëkurës. fytyre.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by