Thermal Spring Water 150 ml

0 Orders
#La Roche-Posay 001
In stock
1,200L

Description

Thermal Spring Water 150 ml 

Ujë thermal La Roche Posay, 100% i pastër, i pasur me Selenium dhe minerale te tjera.

Qetësues për fytyrën me lëkurë të ndjeshme, freskon butësisht dhe tonifikon lëkurën, natyralisht i pasur me minerale me karakteristika qetësuese dhe antioksiduese të demonstruara shkencërisht.

  • I testuar nga dermatologët
  • I përshtatshëm për lëkurën e ndjeshme
  • Pa paraben, aroma, vajra

Përdorimi: Pas një pastrimi të butë të fytyrës, sprucojeni  8 deri në 12 cm nga fytyra dhe lëreni për 2 deri në 3 minuta. Butësisht hiqni sasine e tepërt pa fërkim. Përdoreni sa herë të dëshironi, në shtëpi, në zyrë ose edhe në lëvizje.

Përbërësit:

AQUA / WATER (La Roche-Posay Thermal Spring Water)

 

Brand

La Roche-Posay

  Kujdesi për lëkurën e testuar nga dermatologu. I përshtatshëm edhe për lëkurën e ndjeshme. Rekomanduar nga 90,000 dermatologë në të gjithë botën, La Roche-Posay ofron produkte kujdesi për lëkurën me efikasitet dhe standarde të sigurisë të lartë, një gamë të plotë , adresuar për të gjitha nevojat e lëkurës, që mund të tolerohen edhe nga lëkurat e ndjeshme, për të përmirësuar cilësinë e jetës së kujtdo me shqetësime të lëkurës.

Additional information

Tipi i lëkurës

Lëkurë e ndjeshme, Të gjitha tipet e lëkurës

Veprimi

,

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thermal Spring Water 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by