Thermoval Rapid Flex

0 Orders
#Hartmann 002
In stock
1,280L

Description

Thermoval Duo Scan

Digital thermometer – easy & exact (High speed technology)

Me maje flexibile.

Termometër elektronik me matje të temperaturës për një kohë shumë të shkurtër 10 sek.

  • Ka një ekran dixhital ekstra të madh i cili mund të dallohet temperatura shumë lehtë. Ka edhe një sinjal akustik, i cili tregon kur termometri është gati për matje dhe në përfundimit të matjes. Ka një memorie i cili ruan matjet e fundit.
  • Nëse nuk përdoret për një farë kohe, ai mund të fiket automatilisht në mënyrë që të ruaj sa më shumë baterinë. Ka një kasë kundra ujit dhe rezistend ndaj dëmtimeve.
  • Bateri e cila shtyn për një kohë të gjatë mund të zëvendësohet.

Brand

Hartmann

Hartmann Group që prej vitit 1818. Hartmann Pasion, Partneritet, Profesionalizëm.

Additional information

Grup-mosha

I përshtatshëm për

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Thermoval Rapid Flex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by