Trudi Pelena 12-25 Kg 18 Cope

0 Orders
#Trudi 007
In stock
790L

Description

Pelena me butesi dhe elasticitet perfekt per femijen tuaj

Veshje e jashtme e veçante me ventilimi çka i jep mundesi ajrosje lekures.

Zvogelojne pranine e lageshtires dhe ul probabilitetin e acarimit te lekures

Panolini puthitet mire me trupin e foshnjes dhe duke i ofruar rehati ne levizje

Paketimi permban 18 pelena dhe eshte i pershtatshem per femije me peshe nga 11-25 kg, masa 5

Brand

Trudi

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Numri

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trudi Pelena 12-25 Kg 18 Cope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

, ,
Open chat
Powered by