TYLOL HOT *(500+4+60)MG 12PAKETA

0 Orders
#
In stock
567L

Description

TYLOL HOT *(500+4+60)MG 12PAKETA

Indikohet ne lehtesimin e rrufes, gripit dhe infeksioneve te siperme te frymemarrjes. Permban paracetamol, klorfeniramine, pseudoefedrine.

Permbajtja e bustines tretet ne 160 ml uje te nxehte. Keshillohet perdorimi i max 4 bustinave ne dite, cdo 6 ore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TYLOL HOT *(500+4+60)MG 12PAKETA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by