U10 Cream

0 Orders
#
In stock
1,960L

Description

U10 Cream

150ml

Emulsion i specializuar kremoz për trajtimin e lëkurës intensive me luspa të thata.

Rimbush UREA dhe ofron hidratim të lartë të provuar klinikisht. Ndihmon lëkurën e thatë të rivendosë pengesën e saj hidrolipidike dhe të ruajë ekuilibrin e saj të lagështisë.

Lë lëkurën të lëmuar dhe të butë. I përshtatshëm për lëkurat e moshuara ose si një shtesë në psoriazën – iktioza, neurodermatiti ose trajtimi i dermatitit atopik.

Ai përmban substancën higroskopike UREA që përfaqëson faktorin natyral hidratues (NMF) të lëkurës së shëndetshme.

Nuk përmban parfume ose substanca ngjyruese.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by