U3 Cream

0 Orders
#
In stock
1,890L

Description

U3 Cream

150ml

Emulsion i specializuar kremoz për trajtimin e lëkurës së thatë të dehidratuar që karakterizohet nga skuqje, vrazhdësi, ndjesi stresi.

Ndihmon lëkurën e thatë të rivendosë pengesën e saj hidrolipidike dhe të ruajë ekuilibrin e saj të lagështisë. Lë lëkurën të lëmuar dhe të butë.

I përshtatshëm për trajtimin e lëkurës atopike të fëmijëve dhe foshnjave

Ai përmban substancën higroskopike UREA që përfaqëson faktorin natyral hidratues (NMF) të lëkurës së shëndetshme.

Nuk përmban parfume ose substanca ngjyruese.

LLOJI I LEKURES: Lëkurë shumë e thatë

INGREDIENTET:

-Lëkura atopike e fëmijëve dhe foshnjave
-Thatësi, thatësi intensive, atopi
-Kruajtje
-Eritema, vrazhdësia, ndjenja e tensionit

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by