U40 Emulsion

0 Orders
#
In stock
2,000L

Description

U40 Emulsion

150ml

U-40 është një emulsion keratolitik, zbutës i projektuar posaçërisht që lehtëson lëkurën e thatë të lidhur me: pllakat e prirura ndaj keratozës, të trasha dhe të shkallëzuara.
Mund të japë përfitime të fuqishme hidratuese dhe zbutëse të indeve për lëkurën e thatë të dehidratuar me thonj të fortë, të trashë ose të dëmtuar. Gjithashtu heq pllakat e trasha të lokalizuara, në lëkurë me tendencë shkallëzimi. Ky produkt vepron si zëvendësues i mungesës së UREA dhe siguron hidratim të fuqishëm të vërtetuar klinikisht. Ndihmon lëkurën e thatë të rivendosë barrierën e saj hidrolipidike dhe të ruajë ekuilibrin e saj të lagështisë duke e lënë lëkurën të lëmuar dhe të butë. Kombinimi i tij i 3 substancave aktive: ure, acid salicilik dhe acid laktik eksfolion ngjyrën për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës që mbeten në sipërfaqen e lëkurës, duke shkaktuar kruajtje dhe skuqje.
Ureja me recetë gjithashtu lidh lagështinë me qelizat për të zbutur dhe zbutur një lëkurë të ashpër.
I përshtatshëm për lëkurat e moshuara ose si një shtesë në trajtimin e psoriasis-ichthyosis, neurodermatitis ose dermatitit atopik.
Nuk përmban parfum ose substanca ngjyruese.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by