Ultra-Moisturizing Body Milk 500ml

0 Orders
#
In stock
2,800L

Description

Ultra-Moisturizing Body Milk

500ml

Një emulsion i pasuruar me hidratues (ure, glicerinë), mbrojtës dhe agjentë të rimbushjes së lipideve, siguron efektivitet 24 orë dhe eliminon të gjitha shenjat e lëkurës së thatë. Veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e thatë dhe/ose të dehidratuar (nga të ftohtit, nga dielli…), si dhe për lëkurën e brishtë të fëmijëve. Pa parabene. Standarde të larta sigurie: formula e zhvilluar për foshnjat dhe fëmijët, e testuar nën kontrollin pediatrik, pa parabene. Efikasitet i lartë hidratues: Hidratim i garantuar 24 orë + efekt i qëndrueshëm. Depërtim praktik dhe i shpejtë; cilësi jo ngjitëse dhe jo e yndyrshme me qumësht, erë e këndshme, lejon që të visheni shpejt. Aplikojeni 1 deri 2 herë në ditë në trup pas pastrimit të mëparshëm me Xhel Pastrues të Butë Trup & Flokë.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

Formulimi

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by