Ultra-Moisturizing Body Milk

0 Orders
#
In stock
1,600L

Description

Ultra-Moisturizing Body Milk

200ml

Topicrem Ultra-Moisturizing Body Milk 200ml është një  hidratues që mbron të gjithë lëkurën e ndjeshme, të thatë dhe të dehidratuar të fëmijëve dhe të rriturve.

Formula e tij e pastruar (20 përbërës) është e pasur me agjentë hidratues (ure 2%, glicerinë 10%), mbrojtës dhe lehtësues, ky qumësht hidraton intensivisht për 24 orë.

Cilësia e saj e lehtë depërton menjëherë për një përfundim jo të yndyrshëm dhe jo ngjitës. Lëkura është e butë, e zhdërvjellët, e rehatshme dhe e parfumuar me delikatesë.

Testuar nën kontroll dermatologjik dhe pediatrik.

Prodhuar në Francë.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by