Ultra-Moisturizing Lip Balm

0 Orders
#Topicrem 001
In stock
900L

Description

Topicrem Ultra-Moisturizing Lip Balm

4 gr

Balsam për buzë të thata dhe të dëmtuara

  • Hidratues
  • Ushqyes
  • Mbrojtës

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

Formulimi

Sasia

4 gr

Veprimi

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultra-Moisturizing Lip Balm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by