Ultra Omega-3

0 Orders
#Vitabiotics 029
In stock
1,800L

Description

Ultra Omega-3

Suplement me omega-3 me cilësi të lartë 60 kapsula

Ultra Fish Oil është një suplement që synon të plotësojë kërkesat dhe standartet për një cilësi të lartë të suplementeve, e njerëzve që përdorin Vitabiotics. Peshku i përdorur për përftimin e këtij formulimi, merret nga burime të sigurta, të pastra dhe me një kontaminim minimal. Vaji i peshkut i nënshtrohet proçeseve të purifikimit, filtrimit dhe shtimit të vitaminës E për ta ruajtur atë. Vaji i peshkut është burim i DHA dhe EPA, 2 acide yndyrore, të cilat nuk mund të prodhohen nga organizmi, por merren vetëm nëpërmjet dietës ushqimore. DHA është e rëndësishme për funksionin normal të trurit dhe përmirësimin e shikimit. Së bashku me EPA ndihmon dhe në funksionimin normal të zemrës. Pa gluten. Pa maja. Pa konservues. Pa ngjyrues artificialë. Nuk testohet në kafshë. I çertifikuar nga Friend of the Sea. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse keni një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti. Personat që përdorin antikoagolantë duhet të këshillohen me mjekun para përdorimit të këtij suplementi. Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë, i mbrojtur nga drita dhe lagështia.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 2 kapsula në ditë bashkë me ushqimin, të shoqëruara me një gotë me ujë. Nuk përtypen. Të mos tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Omega-3 Fish Oil (from Fish), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin [Bovine Source], Glycerin, Orange Flavour), Vitamin E (D-Alpha Tocopherol).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultra Omega-3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by