Ultra Red Krill Oil 500mg

0 Orders
#Vitabiotics 031
In stock
3,000L

Description

Ultra Red Krill Oil 500mg

Suplement me vaj të karkalecit të kuq 30 kapsula

Ultra Red Krill Oil përftohet nga karkaleci i kuq i antarktidës, që shërben si burim i omega-3. Përmban sasi të larta të fosfolipideve çka bën që të ketë një përthithje maksimale dhe më të lartë se omega-3 standart. Kapsulat shpërbëhen në zorrë jo në stomak, kjo bën që të mos ndihet era e pakëndshme dhe shija jo e pëlqyeshme. Përmban si EPA ashtu dhe DHA, të cilat ndihmojnë në funksionimin normal të zemrës, sistemit nervor dhe shikimit. Ka pastërti të lartë dhe nuk përmban toxina. Ngjyra e kuqe vjen si pasojë e astaxanthinës, e cila shërben dhe si antioksidues. Nuk testohet në kafshë. Prodhet sipas GMP-së. Karkalecat e kuq sigurohen nga Aker BioMarine. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Personat që përdorin antikoagolantë duhet të këshillohen me mjekun e tyre para përdorimit të këtij suplementi. Mund të përmbajë arra. Ruhet në temperaturë ambienti. Ruhet në një vend të mbrojtur nga drita dhe nxehtësia.

Përdorimi: Këshillohet të pihen 1 ose 2 kapsula në ditë bashkë me ushqimin, shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per 2 capsules
Krill Oil 1000 mg
Providing:
Marine Phospholipids 400 mg
Total Omega-3 220 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 120 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid) 55 mg
Astaxanthin 100 µg
Omega-9 80 mg
Lipid Extract from the crustacean Antarctic Krill Euphausia superba (from Crustacean), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin [Halal Bovine Source], Glycerin, Vanilla flavouring).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultra Red Krill Oil 500mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by