Ultra Selenium Vitamins C, E, Acai Berry

0 Orders
#Vitabiotics 032
In stock
1,500L

Description

Ultra Selenium Vitamins C, E, Acai Berry

Suplement me selen dhe vitamina për të rritur

30 tableta

Seleni është një mineral që merr pjesë në një sërë proçesesh të rëndësishme që ndodhin në organizëm. Ai merr pjesë në funksionimin normal të tiroides dhe të sistemit imunitar. Seleni është i rëndësishëm për të pasur flokë të shëndetshëm dhe thonj të fortë. Së bashku me vitaminat C dhe E, mbron qelizat nga stresi oksidativ. Formulimi përmban dhe acai berry, një frut Brazilian. Rekomandohet si shtesë ushqimore tek meshkujt dhe femrat mbi 50 vjeç, tek personat me një jetë tepër aktive dhe tek ata që kërkojnë të forcojnë sistemin e tyre imunitar. I prodhuar sipas GMP-së. Pa laktozë. Pa maja. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. I përshtatshëm për veganë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse keni një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti. Mund të përmbajë arra. Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë bashkë me ushqimin e shoqëruar me një gotë me ujë. Nuk përtypet. Të mos tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Microcrystalline Cellulose & Dibasic Calcium Phosphate, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose]), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Propylene Glycol, Ethyl Cellulose, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), Maltodextrin, Vitamin E (D Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Magnesium Stearate & Purified Talc, Polyvinylpyrrolidone, Polyvinylpolypyrrolidone, Acai Dry Extract (Acai [Carrier: Maltodextrin]), Sodium Selenate.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultra Selenium Vitamins C, E, Acai Berry”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by