Ultra Vitamin C Sustained Release 500mg

0 Orders
#Vitabiotics 033
In stock
1,200L

Description

Ultra Vitamin C Sustained Release 500mg

Suplement me vitaminë C për të rritur 60 tableta

Formulim, i cili garanton një çlirim gradual të vitaminës C në organizëm për një absorbim dhe efikasitet maksimal. Vitamina C ka disa funksione: -mbron qelizat nga stresi oksidativ, pasi neutralizon radikalet e lira; -merr pjesë në sintezën e kolagjenit, i rëndësishëm për lëkurën; -ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe atij nervor; -rrit përthithjen e hekurit. I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa laktozë. Pa maja. Nuk testohet në kafshë. I prodhuar sipas GMP-së. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihen 1 ose 2 tableta në ditë shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % NRV*
Vitamin C† 500 mg 625
Citrus Bioflavonoids 25 mg
Vitamin C (Ascorbic Acid [Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose]), Bulking Agents: Dibasic Calcium Phosphate & Microcrystalline Cellulose, Sustained Release Agent: Hydroxypropylmethylcellulose, Citrus Bioflavonoids, Anti-Caking Agents: Magnesium Stearate and Silicon Dioxide, Xanthan Gum

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Lactose Gluten

pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultra Vitamin C Sustained Release 500mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by