Ultra Vitamin C with Zinc

0 Orders
#Vitabiotics 034
In stock
900L

Description

Ultra Vitamin C with Zinc

Suplement me vitaminë C dhe zink i formuluar për të mbështetur sistemin imunitar

20 tableta efferveshente

Formulim, që kombinon vitaminën C me zinkun, dy elementë të nevojshëm për sistemin imunitar. Vitamina C merr pjesë në sintezën e kolagjenit, në mirë funksionimin e sistemit nervor dhe rrit absorbimin e hekurit, i nevojshëm për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës. Rekomandohet të përdoret nga: -persona, që merren me aktivitet fizik; -persona, që kanë një sistem imunitar të dobët; -persona mbi 50 vjeç; -personat që nuk preferojnë tabletat ose kapsulat. I prodhuar sipas GMP-së. I përshtatshëm për veganë. Pa aspartam. Pa ëmbëlsues artificialë. Me çlirim të menjëhershëm. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse po ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik.

Përdorimi: Këshillohet të pihet një tabletë në ditë. Tableta tretet në një gotë me ujë në temperaturë ambjenti. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Av. per Tablet % EC NRV*
Vitamin C 1000mg 1250
Zinc 5mg 50
*NRV – Nutrient Reference Value, mg – milligram
Vitamin C (Ascorbic Acid), Acidity Regulator: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sweeteners: Sorbitol & Sucralose, Natural Orange Flavouring, Maize Starch, Natural Source Colours: Betacarotene Prep. & Redbeet Powder, Zinc Citrate.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ultra Vitamin C with Zinc”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by