Ultralift Eyes

0 Orders
#
In stock
4,050L

Description

Ultralift Eyes

15ml

Formulë mëndafshi, me peshë të lehtë, absorbohet lehtë dhe përqendrohet shumë në përbërës të çmuar kundër plakjes që ofron një përvojë unike të bukurisë.

Mund të përdoret vetëm ose i kombinuar me produkte të tjera të kujdesit ditor për të rritur efektivitetin duke ofruar një rutinë të personalizuar të kujdesit ditor.

I përshtatshëm për: Përtypjen e kapakëve të sipërm, rrudhat e këmbëve të sorrës, fryrjen, rrathët e errët, pamjen e lodhjes

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by