Ultralift Rich Cream

0 Orders
#
In stock
4,500L

Description

Ultralift Rich Cream

40ml

Për lëkurë të thatë, Ultra Lift Rich është një krem forcues kundër plakjes që mund të përdoret për ditë e natë.
E veshur me lëkurë të thatë dhe të trashë, ofron veti ngritëse.
E pasuruar me kulturë qelizore “Edelweiss” X-Pressin & Suberin & Acid Hualuronic i jep lëkurës një Ngritje të Përhershme të Dukshme që zgjat.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by