Uniforming Anti-Wrinkle Day Cream SPF30

0 Orders
#
In stock
4,900L

Description

Uniforming Anti-Wrinkle Day Cream SPF30

50ml

 

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by