Upper Thigh Stockings 1312 Socks

0 Orders
#Anatomic Help 001
In stock
4,100L
Clear selection

Description

Upper Thigh Stockings 1312 Socks

Çorape të kofshës së sipërme nr. 1312

Përdorimet:

Tromboza venoze e thellë (DVT) për të trajtuar simptomat e edemës për të parandaluar ose menaxhuar manifestimet e PTS post-trombotike.
Para operacionit dhe pas operacionit për të ruajtur suksesin terapeutik.
Në pacientët që kërkojnë kohë të detyrueshme të gjumit për periudha të zgjatura kohore.
Venat me variçe mbipeshë gjatë shtatzënisë.
Aktivizojnë dhe stimulojnë qarkullimin e gjakut.
Parandalimi i trombozës dhe episodeve embolike.
Zvogëlojnë ndjesinë e peshës në këmbë.

Flebiti shkaktohet nga venat e përdredhura dhe të zmadhuara afër sipërfaqes së lëkurës. Është një gjendje që ndodh më shpesh në këmbë dhe kyçe. Zakonisht nuk është serioze, por ndonjëherë mund të çojë në probleme të tjera. Normalisht, valvulat në venat tuaja kujdesen për rrjedhjen e mirë të gjakut nga këmbët tuaja në zemrën tuaj. Kur këto valvola nuk funksionojnë siç duhet, gjaku përqendrohet në këmbët tuaja dhe krijohet presion. Venat bëhen të dobëta, rriten në madhësi dhe përdridhen.

Venat me variçe kanë ngjyrë blu të errët dhe shoqërohen me ënjtje në zonën e prekur.

Simptomat tek personat me variçe mund të përfshijnë:

Ndjenjen e “djegies” në këmbë në kombinim me dhimbjen dhe lodhjen. Simptomat mund të jenë më të theksuara pas qëndrimit të zgjatur në këmbë.
Ënjtje e këmbëve dhe kaviljeve; Kruarje mbi venë; Ënjtje e këmbëve; Ënjtje dhe dhimbje e ulët në këmbë (kyçet e këmbëve) ose kur ulen apo ngrihen në këmbë për një kohë të gjatë; Plagë të hapura, ose gjakderdhje pas një dëmtimi të vogël.
Për fat të keq, predispozicioni për dobësinë e mekanizmit të valvulës është shpesh i trashëgueshëm dhe në shumicën e rasteve transmetohet tek gratë. Përveç kësaj, ekzistojnë disa faktorë të njohur të rrezikut: Punë e rëndë manuale ose anasjelltas, shumë orë punë ulur gjatë ditës, këpucë të bukura por të pakëndshme dhe takë të lartë, ushqim i dobët që çon në mbipeshë.

Përbërja: 51.7% stilastik – 48.3% najlon.

Brand

Anatomic help

Additional information

Masa

L, M, S, XL

I përshtatshëm për

,

Ngjyra

Bezhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Upper Thigh Stockings 1312 Socks”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by