UR-10 Anti-Calluses Foot Cream

0 Orders
#
In stock
1,600L

Description

UR-10 Anti-Calluses Foot Cream

75ml

Kremi i këmbëve UR 10 Anti-Calluses ushqen intensivisht këmbët e thata dhe riparon çarjet e thembrave. Aplikoni duke këmbëngulur në zonat e dëmtuara. Mos e përdorni në plagë ose në lëkurën e fëmijëve. Riparon çarjet dhe thembrat: efektiviteti i provuar në vetëm 14 ditë. Formulë e këndshme: cilësi e lehtë dhe e lehtë, jo ngjitëse, erë e këndshme. Depërtim i shpejtë për të lejuar veshjen e shpejtë të këpucëve. Aplikoni në këmbë me goditje të lehta masazhi, duke i kushtuar vëmendje të veçantë thembrave.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

Formulimi

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by