URINAL

0 Orders
#Walmark 003
In stock
1,482L

Description

Urinal® përmban përbërës aktive të Cranberries, (vaccinium macrocarpon) koncentrat i thatë boronice të kuqe, i cili ka një influence pozitive mbi funksionet e traktit urinar. Boronicat e kuqe janë një burim i pasur bioflavonoidesh. Urinal mund të përdoret në të njëjtën kohë me antibiotiket, por edhe si mjekim mbajtës. Marrja çdo dite e urinal ndihmon në parandalimin e infeksioneve të traktit urinar, madje edhe në periudhën e shtatzënisë.

 

Efektet:

– Ka një efekt pozitiv mbi infeksionet dhe inflamacionet e traktit urinar

– Prevenon ngjitjen e baktereve në muret e traktit urinar

– Parandalon përsëritjen e inflamacionit

– Ndihmon në ruajtjen e traktit urinar të shëndetshëm

– Ka efekt antioksidant duke ndihmuar kështu në mbrojtjen ndaj radikaleve të lira

Përbërësit: Soya oil, Vacccinium macrocarpon, gelatine, glycerine, soya lecithin, beeswax, colourant iron oxide. 

Mënyra e përdorimit: Për mbajtjen e shëndetshme të traktit urinar merrini 1-2 tableta në ditë në rast çrregullimesh 2-6 tableta në ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “URINAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by