UVEBLOCK SPARY KIDS 50+ 150ML

0 Orders
#Isis Pharma 008
In stock
2,028L

Description

UVEBLOCK 50+KIDS – Spraj i tejdukshëm për fëmije 150ml

  • Mbrojtje optimale UVA/UVB
  • Nuk përmban filtra mbrojtës problematik
  • Konsistence ultra fluide

Mënyra e përdorimit: Aplikohet në fytyrë dhe në trup 15 minuta përpara ekspozimit në diell.

– 0% paraben

– 0% phenoxyethanol

– fragrance free

– hypoallergenic

– photostable UVA

Brand

Isis Pharma

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UVEBLOCK SPARY KIDS 50+ 150ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by