Vaginal Ovules

0 Orders
#Daygin 003
In stock
2,200L

Description

Daygin Vaginal Ovules 

10 x 2 gr

Falë përbërjes së tij të veçantë, i pasur me substanca mbrojtëse dhe ribalancimin e ekosistemit vagjinal, produkti rekomandohet gjithashtu në prani të simptomave të tilla si kruajtje, djegie, acarim.
Indikacione të tjera të rëndësishme përfshijnë:
– Vaginit atrofik për shkak të plakjes dhe / ose mungesës së estrogjenit (peri / post-menopauza).
– Para / pas operacionit në traktin gjenital të poshtëm.
– Distrofia e mukozës vagjinale pas kimio / radioterapisë.
– Pas lindjes.

Përdorimi :

Për indikacione dhe udhëzime për përdorim, lexoni me kujdes broshurën ilustruese të brendshme e cila duhet të ruhet me kujdes së bashku me produktin.

Indikacinet  :
– Vaginit atrofik për shkak të plakjes dhe / ose mungesës së estrogjenit (peri / post-menopauza).
– Para / pas në traktin gjenital të poshtëm.
– Distrofia e mukozës vagjinale pas kimio / radioterapisë.
– Pas lindjes.

Ingredientët :

Dihidroklorid klorheksidine, hialuronat natriumi, vaj Argan, vitaminë E, përzierje Tigliceride.

Brand

Daygin

Additional information

Sasia

5 x 100 ml

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaginal Ovules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by