Vagostabyl*500Mg 40Tabl

0 Orders
#
In stock
678L

Description

VAGOSTABYL*500MG 40TABL

Eshte nje integrator natyral me baze ekstrakti nga lule murrizi, bar blete, calcium e magnez. Perdorja e Vagostabyl eshte e nevojshme ne rastet kur eshte prezent stresi, tensioni muscular, iritimi dhe nervozismi. Rekomandohet gjithashtu per gjendje ankthi para udhetimit me avion.

Perdoret ne:

– Agitim
– Palpitacion
– Pagjumesi
– Nervozizem
– Ndjenje e presionit ne gjoks
– Rregullues i ritmit kardiak
– Ankth

Avantazhet e murrizit

Murrizi ne saj te veprimit energjik te komponenteve te saj, ka aftesi qetesuese dhe relaksuese te muskulatures dhe stabilizimit fiziologjik te transmetimit nervor.

Avantazhet e melise-s (bar-it te bletes)

Ekstrakti i Melises ka shume efekt ne qetesimin dhe relaksimin e pacientit ne fazen fillestare te gjumit. Melisa gjithashtu qeteson dhimbjet spaltike te traktit tretes (digjestiv).

Avantazhet e magneziumit

Magnezi eshte nje element fondamental ne mbajtjen dhe funksionimin normal te funksionit neuromuscular dhe cirkolator te gjakut. Nje rol te rendesishem magnezi luan edhe ne funksionimin e rregult te rrahjeve te zemres dhe per me teper ne korrigjimin e funksionimit te sistemit kardiovaskular,ndihmon gjithashtu organizmin per te kaluar sa me lehte stresin, tensionin muskular, axhitimin si dhe depresionin ne kushtet ku eshte prezent mungesa e tij. Vagostabyl ndikon ne ekuilibrimin neuromuscular duke theksuar efektin relaksues dhe antiastenik.

Calcium

E pasur me Calcium dhe me kripera minerale per nje organizem me te forte.

Dozimi

Te rriturit:
Ne rastet kur pacienti ka palpitacione merret 2 tableta 1-3 here ne dite para ushqimit per periudhe 1 mujore.

Ne rastin e pagjumesise perdoret:
2 tableta ne dreke
2 tableta para gjumit ne darke.
Per femijet mbi 6 vjec: 1 tablete ne dreke 1 tablete para gjumit ne darke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vagostabyl*500Mg 40Tabl”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by