Vaj Drenante Profesional

0 Orders
#
In stock
3,640L

Description

Vaj Drenante Profesional

500ml

LOTION NATYROR I CELULITIT: Ky vaj masazh kundër celulitit përmban veti anti-bakteriale, anti-inflamatore, anti-mikrobiale, antivirale dhe antifungale të cilat shkatërrojnë radikalet e lira që dëmtojnë qelizat e shëndetshme, kurojnë strijat dhe celulitin, duke rritur elasticitetin e lëkurës dhe qëndrueshmëri.
Ky vaj masazhi ka një efekt kullues intensiv duke zvogëluar ënjtjen e trupit, ndihmon në humbjen e mbajtjes së ujit pas shtatzënisë dhe humbjen e peshës në zonat e prirura për ënjtje si këmbët, kofshët, vithet.
Ideale për kryerjen e masazhit të kullimit limfatik pas procedurës së mbështjelljes. Ndihmon në përmirësimin e mikroqarkullimit, parandalimin dhe heqjen e fryrjes, prishjen e yndyrave.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by