Valeriana Sanavita 135 mg x 30

0 Orders
#SanaVita 001
In stock
900L

Description

Valeriana Sanavita

135 mg x 30 Comprimes  Rapido  Rilascio (tableta me çlirim të shpejtë).

*Pa gluten.

Integrator ushqimor me ekstrakte te bimës Valeriana, e cila favorizon relaksimin e organizmit në rast stresi ose nervozizmi.

Ekstraktet e Valerianes japin dhe efekt shume te mire gjumedhenes.

Tabletat jane formuluar sipas teknologjise Fast Action, ku ekstrakti leshohet ne menyre shume te shpejte ne organizem.

Mënyra e përdorimit:

Perdoret 1 tabletë ne dite. Doza maksimale ditore eshte 3 tableta.

Brand

Sana Vita

Valeriana

Additional information

Formulimi

Firma

Paladin Pharma

Sasia

30

Veprimi

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valeriana Sanavita 135 mg x 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by