Vegan Digestive Enzymes

0 Orders
#Solgar 004
In stock
2,020L

Description

Vegan Digestive Enzymes

Suplement me bazë enzimatike që ndihmon tretjen e ushqimit

50 tableta

Proçesi i tretjes në organizëm nënkupton shpërbërjen e ushqimit duke përdorur enzima tretëse të prodhuara në pankreas ose në zorrë.

Nëse këto enzima tretëse mungojnë, atëherë organizmi nuk e kryen dot proçesin e tretjes siç duhet.

Alergjitë ndaj ushqimeve, ulja e aciditetit të stomakut dhe stresi kanë një ndikim negativ në proçesin e tretjes.

Solgar Vegan Digestive Enzymes është një suplement ushqimor që përmban lipazë, amilazë, proteazë, aminoglukozidazë dhe celulozë, me një ndikim pozitiv në proçesin e tretjes.

Pa sheqer, kripë dhe amidon.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji apo nëse keni një problem shëndetësor të caktuar konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë alergjie. Në rast tejkalimi të dozës ditore mund të shfaqen efekte laksative.

Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 deri në 3 tableta në ditë bashkë me ushqimin,ose siç e këshillon mjeku. Tabletat mund të përtypen ose të pihen siç janë. Nuk rekomandohet të kalohet doza ditore e rekomanduar.

Përbërësit:

Bulking Agents: (mannitol, maltodextrin, dextrin), Vegetable Digestive Enzyme Powdered Blend: Lipase, Amylase, Protease, Amyloglucosidase, Cellulase, Anti-caking Agents: (vegetable stearic acid, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate), Stabiliser: Guar Gum, Flavouring: natural peppermint flavour.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vegan Digestive Enzymes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by