Veggie Curry

0 Orders
#
In stock
350L

Description

Veggie Curry

190g

Për të rritur disponueshmërinë e acideve yndyrore esenciale ne rekomandojmë forcimin me 2 lugë çaji vaj zvjerdhës. Kur futni ushqime të ngurta filloni me disa lugë dhe rrisni sasinë ngadalë sipas nevojave të foshnjës tuaj. Ushqimi i papërdorur mund të mbahet në kavanoz të mbyllur në frigorifer për dy ditë.

Të gjitha kavanozët për fëmijë Holle prodhohen pa sheqer ose kripë të shtuar.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by