Velvet Skin Foundation Tender Beige

0 Orders
#Ch Bretton 045
In stock
4,990L

Description

Velvet Skin

Foundation Tender Beige – 30 g

Guxoni të jeni natyralë!

Një fondatinë likuide të cilës çdo grua mund ti besojë. Kjo formulë është një kompromis i përsosur, e cila balancon dëshirën për të krijuar një make-up të lehtë dhe transparent si “lëkurë e dytë” duke zbutur pamjen dhe minimizuar papërsosmëritë.

Më e rëndësishmja për tu përmendur, nuanca të ndryshme kanë formula të ndryshme, në varësi të llojit të lëkurës. Për lëkurat europiane struktura është më e butë dhe më hidratuese, për lëkura të errëta dhe të qarta më mat dhe pa yndyrë , që siguron një mbulim të mirë dhe me efekt mat për lëkurat aziatike. Aplikimi është i thjeshtë dhe jep një zbutje të veçantë, dhe që zgjat. Ai krijon një film i cili nuk do ti bllokojë poret, në mënyre që të lejojë lëkurën të “marrë frymë”.

Mënyra e përdorimit: Vendosni një sasi të vogël të kremit fondatinë në pjesën e prapme të dorës tuaj dhe aplikojeni në fytyrën me majat e gishtërinjve ose me një furçë make-up.

Brand

Christian Breton

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Tipi i lëkurës

Të gjitha tipet e lëkurës

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Velvet Skin Foundation Tender Beige”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by