Idealia Radiance Boosting Antioxidant Serum

0 Orders
#Vichy 056
In stock
5,850L

Description

Idealia Radiance Boosting Antioxidant Serum

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Idealia Radiance Boosting Antioxidant Serum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by