Diabetone Original

0 Orders
#Vitabiotics 002
In stock
2,000L

Description

Diabetone Original

Suplement ushqimor që ndihmon në mbajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak

30 tableta

Suplement ditor me 21 elementë, ndër të cilët dhe kromi, që ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. Përmban: -krom, i cili ndihmon në mbajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak; -vitaminën B6, e nevojshme për metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit; -vitaminën B1, ndihmon në mirë funksionimin e sistemit nervor; -biotin, bakër që së bashku me vitaminën B1 ndihmojnë në çlirimin normal të energjisë. Nuk trajton diabetin. Nuk përmban ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa maja. I përshtatshëm për vegjetarianë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse po ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, çrregullime të tiroides, hemokromatozë apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Produkti përmban hekur, i cili kur konsumohet në sasi të larta nga fëmijët është i rrezikshëm për jetën.

Përdorimi:

Këshillohet të pihet 1 tabletë në dite pas vaktit kryesor, shoqëruar me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV* L-Carnitine 50mg – Vitamin A (2333 IU) 700 µg RE 88 Vitamin D (as D3 600 IU) 15 µg 300 Vitamin E (natural source) 20 mg α-TE 167 Vitamin C 120 mg 150 Thiamin (Vitamin B1) 30 mg 2727 Riboflavin (Vitamin B2) 5 mg 357 Niacin (Vitamin B3) 45 mg NE 281 Vitamin B6 10 mg 714 Folic Acid 400µg 200 Vitamin B12 9 µg 360 Biotin 200 µg 400 Pantothenic Acid 10 mg 167 Magnesium 100 mg 27 Iron 8 mg 57 Zinc 15 mg 150 Copper 1000 µg 100 Manganese 2 mg 100 Selenium 100 µg 182 Chromium 160 µg 400 Iodine 100 µg 67 *NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units, †United States Pharmacopeia.

Bulking Agent:

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Maltodextrin, Vitamin C (Ascorbic Acid, Carrier: Hydroxypropylmethylcellulose), Tablet Coating (Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Propylene Glycol, Ethylcellulose, Natural Source Colours: [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), L-Carnitine Tartrate, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Niacin (as Nicotinamide), Polyvinylpolypyrrolidone, Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Purified Talc, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin E Natural Source (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Ferrous Fumarate, Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B12 (Cyanocobalamin, [Carrier: Dicalcium Phosphate]), Vitamin A (as Acetate [Carriers: Gum Acacia, Sucrose, Starch, Tricalcium Phosphate, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Ethyl Cellulose, Riboflavin, Manganese Sulphate, Copper Sulphate, Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Medium Chain Triglycerides, Colloidal Silica, Purified Talc, Maltodextrin, Butylated Hydroxyanisole & Ethylcellulose]), Chromium Trichloride, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Biotin, Sodium Selenate, Potassium Iodide.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diabetone Original”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by