Diabetone Plus Omega-3

0 Orders
#Vitabiotics 003
In stock
3,000L

Description

Diabetone Plus Omega-3

Suplement ushqimor me krom dhe omega-3 që ndihmon në mbajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak 56 tableta + kapsula

Suplement i dyfishtë, që kombinon formulën standarte Diabetone me omega-3. Përmban: -krom, i cili ndihmon në mbajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak; -vitaminën B6, e nevojshme për metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit; -vitaminën B1, ndihmon në mirë funksionimin e sistemit nervor; -biotin, bakër që së bashku me vitaminën B1 ndihmojnë në çlirimin normal të energjisë; -omega-3, me ndikim pozitiv në sistemin nervor, imunitar dhe në shikim. Nuk trajton diabetin. Pa ngjyrues artificialë. Pa maja. Pa laktozë. Pa konservues. Nuk testohet në kafshë. I çertifikuar nga Friend of the Sea. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni shtatzënë, nëse po ushqeni me gji, nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, çrregullime të tiroides, hemokromatozë apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Produkti përmban hekur, i cili kur konsumohet në sasi të larta nga fëmijët është i rrezikshëm për jetën. Personat që përdorin antikoagolantë duhet të konsultohen me mjekun e tyre para përdorimit të këtij suplementi.

Përdorimi:

Këshillohet të pihet një kapsul vajore dhe një tabletë në ditë pas vaktit kryesor, shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV† L-Carnitine 50mg – Vitamin A (2333 IU) 700 µg RE 88 Vitamin D (as D3 600 IU) 15 µg 300 Vitamin E (natural source) 20 mg α-TE 167 Vitamin C 120 mg 150 Thiamin (Vitamin B1) 30 mg 2727 Riboflavin (Vitamin B2) 5 mg 357 Niacin (Vitamin B3) 45 mg NE 281 Vitamin B6 10 mg 714 Folic Acid 400µg 200 Vitamin B12 9 µg 360 Biotin 200 µg 400 Pantothenic Acid 10 mg 167 Magnesium 100 mg 27 Iron 8 mg 57 Zinc 15 mg 150 Copper 1000 µg 100 Manganese 2 mg 100 Selenium 100 µg 182 Chromium 160 µg 400 Iodine 100 µg 67 *NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units, †United States Pharmacopeia

Bulking Agents:

Maltodextrin & Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Vitamin C (Ascorbic Acid, Hydroxypropylmethyl Cellulose), Tablet Coating (Hydroxypropyl Cellulose, Hydroxypropylmethyl Cellulose, Propylene Glycol, Ethyl Cellulose, Caprylic/Capric Triglycerides, Natural Source Colours: [Titanium Dioxide, Iron Oxides]), L-Carnitine Tartrate, Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Niacin (as Nicotinamide), Crospovidone, Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Purified Talc, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin E Natural Source (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Ferrous Fumarate, Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carrier: Dicalcium Phosphate]), Vitamin A (as Acetate [Carriers: Gum Acacia, Sucrose, Starch, Tricalcium Phosphate, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Ethyl Cellulose, Riboflavin, Manganese Sulphate, Copper Sulphate, Vitamin D3 (Cholecalciferol, Medium Chain Triglycerides, Colloidal Silica, Talc, Maltodextrin, BHA & Ethyl Cellulose), Chromium Trichloride, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Biotin, Sodium Selenate, Potassium Iodide.

Super Potency Omega-3:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV† Omega-3 Fish Oil 541 mg – Providing: EPA 179 mg – DHA 119 mg – Vitamin E 5.5 mg α-TE 46 *NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units, †United States Pharmacopeia Omega-3 Fish Oil (from Fish), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin [Halal Bovine Source], Glycerin, Orange Flavour), Vitamin E (D-Alpha-Tocopherol acid succinate) (from Soya).

 

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diabetone Plus Omega-3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by