Vitabrid C12 Face Brightening

0 Orders
#Vitabrid 005
In stock
7,800L

Description

Vitabrid C Face Brightening12 ore

Vitamin C transdermale

Powder – 3 g

Një formë revolucionare e stabilizuar e Vitamines C aktive e cila mund të përshtatet dhe përzihet me regjimin aktual të kujdesit ndaj lëkurës.

Vitamina C aktive çlirohet në lëkurë për më tepër se 12 orë për të ndihmuar lëkurën të duket më e fortë, më e shndritshme dhe e rigjallëruar duke zbehur linjat e holla dhe rrudhat.

  • Shkëlqim i lëkurës
  • Përmirëson ngjyrën dhe strukturën e lëkurës
  • Ripërtëritje e lëkurës
  • Zbeh linjat e holla dhe rrudhat
  • Kujdes i përshtatur për lëkurën

Rekomandim:

Për një efekt mbresëlënës të shkëlqimit të lëkurës, rekomandohet të përdoret së bashku me Vitabrid Dual  Cream, në mëngjes edhe në mbrëmje.

Brand

Vitabrid

Additional information

Formulimi

Veprimi

, ,

Sasia

3 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitabrid C12 Face Brightening”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by