Vitabrid Dual Cream

0 Orders
#Vitabrid 003
In stock
7,800L

Description

Vitabrid Dual Cream

30 ml

Vitabrid Dual Cream – Përkujdesje e dyfishtë

Hidratim i thellë dhe mbajtje e lagështisë.

Zvogëlon lagështinë e humbur, gjallëron,forcon dhe përmirëson ngjyrën e lëkurës në zonat rreth syve dhe fytyrës.

 Mënyra e përdorimit:

Aplikoni kremin dy herë në ditë, pas higjienës së mirë të fytyrës, në mëngjes dhe në mbrëmje. Për një hidratim me të thellë dhe për të sfiduar moshën rekomandohet të përdoret së bashku me Vitabrid Dual Serum.

Brand

Vitabrid

Additional information

Formulimi

Veprimi

, ,

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitabrid Dual Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by