Vitamin B-Complex ”50”

0 Orders
#Solgar 003
In stock
3,256L

Description

Vitamin B-Complex “50”

Kompleks i vitaminave të grupit B

Paketim x 100 kapsula

Vitaminat e grupit B janë të rëndësishme në një sërë proçesesh që ndodhin në organizëm, ku përmendim:

-metabolizmin e karbohidrateve, yndyrnave dhe protenave;

-përftimin e energjisë së nevojshme për kryerjen e proçeseve të ndryshme në organizëm;

-ndihmesën në mirë-funksionimin e sistemit kardiovaskular;

-ndihmesën në mirë-funksionimin e sistemit nervor.

I përshtatur me dietën Kosher dhe Halal.

Pa OMGJ.

Pa produkte të bulmetit.

I çertifikuar pa gluten.

I përshtatshëm për veganë.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit. Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 1 Vegetable Capsule
AMOUNT PER SERVING % DV
Thiamin (vitamin B1) (as thiamin mononitrate) 50 mg 4,167%
Riboflavin (vitamin B2) 50 mg 3,846%
Niacin (vitamin B3) (as niacinamide) 50 mg 313%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 50 mg 2,941%
Folate 666 mcg DFE (400 mcg folic acid) 167%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 50 mcg 2,083%
Biotin (as D-biotin) 50 mcg 167%
Pantothenic Acid (vitamin B5) (as D-Ca pantothenate) 50 mg 1,000%
Choline (as choline bitartrate) 21 mg 4%
Inositol 50 mg **
Herbal Powdered Blend (kelp [plant], acerola extract complex [fruit], alfalfa [leaf and stem], parsley [leaf], rose hips [fruit], watercress [herb]) 3.5 mg **
Other Ingredients: Vegetable Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate, Silica, Microcrystalline Cellulose.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin B-Complex ”50””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by