Vitamin E 200UI (134mg)

0 Orders
#Solgar 001
In stock
1,900L

Description

Vitamin E 200UI (134mg)

Vitaminë E 200UI

Paketim x 50 kapsula

Formulim që përmban vitaminë E si d-alpha tocopherol, d-gamma tocopherol, d-delta tocopherol dhe d-beta tochoferol. Për të përftuar kapsulat e buta përdoret vaj me origjinë bimore. Kjo i jep produktit dy përparësi në lidhje me produktet e tjera:

-i përshtatshëm për vegjetarianë;

-përthithje dhe asimilim maksimal.

Vitamina E njihet si antioksiduese e fuqishme. Ajo vepron kundër radikaleve të lira duke parandaluar kështu dukurinë e plakjes qelizore.

Ka një ndikim pozitiv në lëkurë dhe në sistemin imunitar.

Pa gluten.

Pa derivate të grurit dhe produkte të bulmetit.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa ngjyrues.

Pa ëmbëlsues.

Pa konservues.

Pa aromatizues artificialë.

I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 deri në 2 kapsula në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Supplement Facts Serving Size: 1 Softgel MOUNT PER SERVING % DV Calories 5 Total Fat 0.5 g <1%** Vitamin E (as d-Alpha Tocopherol plus d-Beta, d-Delta and d-Gamma Tocopherols) 200 IU 667% Other Ingredients: Safflower Oil, Gelatin, Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin E 200UI (134mg)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by