VITAMINE B100 COMPLEX*100MG 60TABL

0 Orders
#Jamieson 012
In stock
1,480L

Description

VITAMINE B100 COMPLEX*100MG 60TABL

Tetë vitamina thelbësore të familjes B në një tablet.

Metabolizon proteinat, yndyrnat dhe karbohidrateve. Ndihmon trupin të përballojë stresin.

Mikro-enkapsulimi me difusion ofron një çlirim gradual të vitamineave gjatë 6-8 orëve.

Përdorët në streset minore, si mbrojtëse e qelizës hepatike sidomos të alkolistet kronikë si dhe në paralizat nërvore ku ajo luan një rol të rëndësishëm në rigjenërimin e neuroneve.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMINE B100 COMPLEX*100MG 60TABL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by