Vitamine C Portokall*500Mg 120Tabl

0 Orders
#Jamieson 011
In stock
1,340L

Description

VITAMINE C PORTOKALL*500MG 120TABL

Vitaminë C për shëndet dhe gjallëri në formën e një tabletë të shijshme me shije dhe aromë portokalli.

Nuk përmban ngjyra apo shije artificiale.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamine C Portokall*500Mg 120Tabl”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by