Vitamine E*200Ui 100Kaps

0 Orders
#Jamieson 010
In stock
1,640L

Description

VITAMINE E*200UI 100KAPS

Është një vitaminë e tretshme në ujë e cila luan një rol të rëndësishëm si antoksidant duke luftuar radikalet e lira të cilat dëmtojnë shumë membranën qëlizorë dhe bëhen shkak për shumë semundje.

Ajo përmirëson qarkullimin e gjakut dhe parandalon krijimin e trombeve dhe kataraktëve të syve.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamine E*200Ui 100Kaps”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by