VLESHEL ENERGIZING SHAMPOO

0 Orders
#Vleshel 008
In stock
1,482L

Description

SHAMPO GJALLËRUESE

• Për të gjitha llojet e flokëve

Formulë e butë që pastron flokun. Kujdeset për strukturën e flokëve pa jetë dhe të dëmtuara nga boja, zbardhja, nxehtësia nga pjastra, tharsja apo kimikate të tjera, duke i dhënë elementët e nevojshëm për tu gjallëruar, forcuar, hidratuar, ushqyer, zbutur dhe për shkëlqimin që kanë humbur. E pasur në argininë, komplekse flokë fuqizuese, keratinë, hidrolizatë mëndafshi dhe ceramide.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VLESHEL ENERGIZING SHAMPOO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by