VLESHEL FINAL TOUCH

0 Orders
#Vleshel 007
In stock
1,482L

Description

PRODUKTI FINAL
• Eliksir 12 në 1
Produkt multi përfitues i menjëhershëm: riparon, ushqen, hidraton, shkoklavit, lehtëson krehjen, i jep shkëlqim, zbut, mbron nga dëmtimi prej nxehtësis në përdorimin e tharseve, pjastrës, mashës, parandalon majat e djegura, kondicionon dhe parandalon elektrizimin, mbron ngjyrën në flokë natyral ose të lyer, forcon fibrat e flokëve dhe parandalon rëninen. I jep volum, lehtëson tharjen dhe ruan modelimin për kohë të gjatë. E pasur me argininë, panthol, vaj bajame, ceramides, hidrolizat mëndafshi dhe keratine. Është e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve: si locion flokësh, për të shkoklavitur flokun para lyerjes, para tharjes, ose si PRODUKT FINAL.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VLESHEL FINAL TOUCH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by