VLESHEL REPAIR SERUM

0 Orders
#Vleshel 004
In stock
1,739L

Description

SERUM RIPARUES
• Vaj argani, vaj macadania, vaj karrotash dhe vitaminë E
Produkt floku i cili rigjallëron, lehtëson flokun, duke i kthyer shkëlqimin natyral pa i rënduar dhe ulur flokët. Me teksturë të lehtë dhe jo ngjitëse e cila hidraton dhe parandalon formimin e elektrizimit dhe majave të djegura. Kujdeset thellësisht për strukturën e fibrave të flokut duke i mbrojtur nga dëmtimi i shkaktuar nga dielli dhe nxehtësia e tharseve, pjastrës dhe mashës. E pasur me vaj argani, vaj makadamia, vaj karrote dhe vitaminë E. E përshtatshme veçanërisht për flokë të thata, të elektrizuara, të dëmtuara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VLESHEL REPAIR SERUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by