Wartner – Cryotherapy për heqjen e lythave

0 Orders
#
In stock

Description

Wartner Cryotherapy për heqjen e lythave

Wartner Cryotherapy është zhvilluar me ambicjen për të ofruar vetetrajtimin më efektiv, në një mënyrë të thjeshtë.

Metoda e trajtimit – terapi në të ftohtë

Wartner ftoh lythat ose kallot në të njejtën mënyrë si doktori:

 1. Ftoh lythin deri në rrënjë
 2. Formon një flluskë derisa lythi ose kalloja largohet
 3. Lëkura e shëndetshme shfaqet pas trajtimit

Wartner Cryotherapy

Falë një teknolgjie të re aplikimi, Wartner Cryotherapy  është edhe më e thjeshtë dhe e thjeshtë në përdorim. Falë optimizimit të dy parametrave më të rëndësishëm, Wartner mundëson arritjen e efikasitetit dhe temperaturës terapeutike në çdo kohë:

 1. Tëmperaturës
 2. Kohës së kontaktit të produktit tek lythi

E lehte ne perdorim – Aplikim ne 4 hapa

Nëse lythi, ose një pjesë e tij, mbesin dy javë pas trajtimit, ju mund ta përdorni në mënyrë të sigurt edhe për herë të dytë ose të tretë.

 1. Shtypni aplikuesin prej sfungjeri në mbajtësin e aplikuesit
 2. Shtypni mbajtësin e aplikuesit në aerosol për 3 sekonda
 3. Prisni 20 sekonda pas ngrirjes së sfungjerit që të reduktohet temperatura
 4. Mbajeni majën e bardhë të aplikuesit në:
  • Lytha për  20 sekonda
  • Kallo për 40 sekonda

Për kallot, lexoni instruksionet para perdorimit.

Karakteristikat e produktit

 • Ftoh lythat deri në rrënje
 • 50° në lëkurë (temperatura më e ulët që gjendet tek trajtimet që aplikohen vetë)
 • Përdor miksimin e gazit DMEP
 • I përshtatshëm për fëmijë mbi 4 vjec dhe të rriturit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wartner – Cryotherapy për heqjen e lythave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by