Wellbaby Multi-vitamin Drops

0 Orders
#Vitabiotics 035
In stock
1,500L

Description

Wellbaby Multi-vitamin Drops

Multivitaminë me pika për fëmijë nga 4 muaj deri në 1 vjeç

30ml

Formulim, që përmban 14 vitamina dhe minerale të nevojshme për rritjen fizike, zhvillimin e muskujve, kockave, elementëve të gjakut dhe trurit të bebeve tuaja. Përmban: -vitaminë D3, e nevojshme për dhëmbët, zhvillimin e kockave dhe funksionimin normal të sistemit imunitar; -hekur, i nevojshëm për zhvillimin e funksioneve konjitive (njohëse); -vitaminën A, e nevojshme për shikimin; -vitaminën C, me veti antioksiduese. Nuk përmban ngjyrues dhe as ëmbëlsues artificialë. Pa alkool. Pa gluten. Pa maja. Pa laktozë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse fëmija juaj ka ndonjë problem shëndetësor apo nëse ka alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Produkti përmban hekur, i cili kur merret me tepricë tek fëmijët e vegjël mund të jetë i dëmshëm.

Përdorimi: Udhëzime për përdorimin: -tunde para çdo përdorimi; -vendos shiringën dozatore tek shishja; -merr nëpërmjet shiringës 0.5ml solucion; -hidhini pikat me kujdes në gojën e bebit. Shiringa lahet, shpëlahet me ujë të bollshëm dhe lihet të thahet. Mos përdorni sterilizues. Pas hapjes ruhet në frigorifer deri në 3 muaj.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per 1 ml % EC NRV*
Vitamin A (1167 IU) 350 µg RE 44, Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E 2 mg α-TE 17, Vitamin C 12 mg 15, Thiamin (Vitamin B1) 0.2 mg 18, Riboflavin (Vitamin B2) 0.25 mg 18, Niacin (Vitamin B3) 3 mg NE 19, Vitamin B6 0.25 mg 18, Folic Acid 50 µg 25, Vitamin B12 0.4 µg 16, Biotin 8 µg 16, Pantothenic Acid 0.9 mg 15, Iron 2.2 mg 16, Zinc 1.5 mg 15, L-Lysine 10 mg
Malt Extract 150 mg –
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram
mg = milligram, IU = International Units.
Granulated Raw Cane Sugar, Purified Water, Malt Extract Liquid (from Barley), Vitamin C (Sodium Ascorbate), Ferric Ammonium Citrate (Green), L-Lysine Monohydrochloride, Acidity Regulators: Sodium Hydroxide, Sodium Citrate and Citric Acid Monohydrate, Zinc Sulphate, Glycerin, Niacin (Nicotinamide), Vitamin E (DL-Alpha Tocopheryl Acetate), Thickener: Xanthan Gum, Preservative: Potassium Sorbate, Olive Oil, Pantothenic Acid (D-Panthenol), Vitamin A (Palmitate, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Riboflavin (5′-Phosphate Sodium), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Thiamin (Vitamin B1 as Hydrochloride), Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Biotin, Vitamin B12 (Cyanocobalamin).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellbaby Multi-vitamin Drops”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by