Wellbio 20 Billion Microbiotic Cultures

0 Orders
#Vitabiotics 039
In stock
4,800L

Description

Wellbio 20 Billion Microbiotic Cultures

Probiotikë për rregullimin e florës bakteriale normale të zorrës

30 kapsula

Ekzistojnë shumë faktorë të cilët ndikojnë negativisht në florën normale bakteriale të zorrës si: duhanpirja, stresi, antibiotikët, dieta ushqimore dhe toksinat. Wellbio është një suplement i formuluar nga 20 billion mikroorganizma të 7 shtameve të ndryshme ku përfshihet dhe LAB4, grupi më i studiuar i baktereve të zorrës. LAB4 është një grup që përshin 4 shtame të bifidobakterium dhe baktereve që prodhojnë acid laktik, 2 shtame të lactobacilit acidofilus, 1 shtam bifidobakterium animalis dhe bifidobakterium bifidum. Formulimi përmban gjithashtu kalçium, që kontribuon në kryerjen e funksioneve tretëse normale, si dhe inulinë. Pa gluten. Pa laktozë. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. I përshtatshëm për veganë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, nëse keni një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti. Mund të përmbajë arra. Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Nuk është e nevojshme të ruhet në frigorifer.

Përdorimi: Rekomandohet 1 kapsul në ditë bashkë me ushqimin. Nëse jëni duke përdorur antibiotikë, mund të merrni 1 ose 2 kapsula në ditë, bashkë me ushqimin por të paktën 2 orë larg antibiotikut. Shoqërohët me një gotë me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per capsule % EC NRV
Microbiotic Cultures,
typically providing 20 Billion
(20 X 109) viable cells
Lactobacillus acidophilus CUL60 7.13 Billion
Lactobacillus acidophilus CUL21 7.13 Billion
Bifidobacterium animalis subsp. Lactis CUL34 4.51 Billion
Bifidobacterium bifidum CUL20 0.24 Billion
Lactobacillus rhamnosus CUL63 0.34 Billion
Lactobacillus plantarum CUL66 0.33 Billion
Streptococcus thermophilus CUL68 0.33 Billion
Inulin 100 mg
Calcium 120mg 15
Calcium Carbonate (Carrier: Corn Starch), Microbiotic Mix (Lactobacillus acidophilus Co-culture [Lactobacillus acidophilus CUL60 & CUL21], Bifidobacterium Co-culture [Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL34 & Bifidobacterium bifidum CUL20], Lactobacillus rhamnosus CUL63, Lactobacillus plantarum CUL66, Streptococcus thermophilus CUL68), Inulin (Cichorium intybus root), Capsule Shell (Hydroxypropylmethylcellulose, Colours: Titanium Dioxide & Copper Chlorophyllins [Natural Source]), Bulking agent: Microcrystalline Cellulose, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide & Magnesium Stearate.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellbio 20 Billion Microbiotic Cultures”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by