Wellkid Immune

0 Orders
#Vitabiotics 040
In stock
1,500L

Description

Wellkid Immune

Suplement me vitamina dhe minerale për rritjen e imunitetit të fëmijëve 4 deri në 12 vjeç

30 tableta të përtypshme

Sipas studimeve të fundit është vëne re që dieta ushqimore e fëmijëve ka sasi të ulëta të hekurit, vitaminës A dhe D. Dieta ushqimore e fëmijëve është shumë e rëndësishme si për një rritje të shëndetshmë të tyre, ashtu dhe për nxitjen dhe mësimin me këtë stil jete dhe në stade të mëvonshme të jetës së tyre. Wellkid Immune përmban 24 elementë të nevojshëm për proçese të ndryshme në organizëm, ku përmendim: -vitaminën D, që ndihmon për funksionimin e sistemit imunitar; -jodin, që ndihmon në proçesin normal të rritjes; -vitaminat A dhe C, me veti antioksiduese. Tabletat kanë shije portokalli dhe limoni, çka i bën ato tepër të pëlqyeshme nga fëmijët. Pa maja. Pa laktozë. Pa konservues. Pa ngjyrues artificialë. I përshtatshëm për vegjetarianë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Nëse fëmija juaj ka një problem shëndetësor të caktuar apo alergji nga ndonjë substancë specifike këshillohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti. Mund të përmbajë arra. Marrja në sasi më të larta se norma mund të shkaktojë efekte laksative. Produkti përmban hekur i cili kur merret në sasi më të larta se norma mund të jetë tepër i dëmshëm për fëmijët. Ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Përdorimi:

Rekomandohet 1 tabletë e përtypshme në ditë, pas ushqimit. Tabletat nuk duhet t’u jepen fëmijëve nën 4 vjeç. Mos tejkaloni dozën ditore të lejuar.

Përbërësit:

Sweeteners: Sucralose & Xylitol (Sodium Carboxymethylcellulose), Magnesium Hydroxide (Pregelatinised Starch), Flaxseed Oil Powder (Maltodextrin, Tapioca Starch, Antioxidants: Mixed Natural Tocopherol, Ascorbic Acid & Ascorbyl Palmitate), Flavourings: Natural Orange Flavouring (Maltodextrin, Silicon Dioxide, Antioxidant: Alpha Tocopherol) & Natural Lemon Flavouring (Maltodextrin, Acacia Gum, Sucrose, Glyceryl Triacetate, Antioxidant: Alpha Tocopherol), Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Maltodextrin, Ferrous Fumarate (Mono & Diglycerides of Fatty Acids), Anti-caking Agents: Stearic Acid, Magnesium Stearate & Silicon Dioxide, Niacin (as Nicotinamide [Mono & Diglycerides, Silicon Dioxide]), Citric Acid, Zinc Oxide (Mono & Diglycerides), Citrus Bioflavonoids, Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin A (as Acetate [Carriers: Acacia Gum, Sucrose, Starch, Tricalcium Phosphate, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate [Mono & Diglycerides]), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Maltodextrin, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl [Mono & Diglycerides]), Riboflavin (Corn Starch, Mono & Diglycerides), Grapeseed Extract (Maltodextrin), Manganese Sulphate, Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Sodium Selenite, Chromium Trichloride, D-Biotin, Vitamin B12 (Cyanocobalamin).

 

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellkid Immune”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by