Wellkid Multi-vitamin Liquid

0 Orders
#Vitabiotics 041
In stock
1,500L

Description

Wellkid Multi-vitamin Liquid

Multivitaminë specifike për fëmijë nga 4 deri në 12 vjeç

150ml

Formulim i lëngshëm me shije portokalli, për fëmijë që nuk i kanë qejf tabletat ose kapsulat e përtypshme. Përmban: -vitaminën D3, e nevojshme për kockat, dhëmbët dhe funksionimin normal të sistemit imunitar; -hekur, i nevojshëm për zhvillimin e funksioneve konjitive (njohëse); -jod, i nevojshëm për mirë funksionimin e tiroides; -vitaminën A dhe vitaminat e grupit B, të nevojshme për një sërë funksionesh në organizëm. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa ëmbëlsues artificialë. Pa ngjyrues artificialë. Pa aromatizues artificialë. Pa alkool. Pa laktozë. Pa maja. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti, nëse fëmija juaj ka ndonjë problem shëndetësor apo nëse ka alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Produkti përmban hekur i cili kur konsumohet në sasi më të lartë se çduhet mund të jetë i dëmshëm. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Rekomandohet dozat e mëposhtme: -fëmijë 4-10 vjeç: 5ml në ditë; -fëmijë 10-12 vjeç: 10ml në ditë. Tunde shishen e shurupit para çdo përdorimi. Nuk rekomandohet të tejkalohen dozat ditore të lejuara. Pas hapjes ruhet në frigorifer 2-8˚C.

Përbërësit:

Nutritional Information Av. per 5ml % EC NRV*
Malt Extract 500 mg
Vitamin A (667 IU) 200 µg RE 25, Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E 5mg α-TE 42, Vitamin C 12mg 15, Thiamin (Vitamin B1) 0.7 mg 64, Riboflavin (Vitamin B2) 0.8 mg 5,7 Niacin (Vitamin B3) 8 mg NE 50, Vitamin B6 0.8 mg 57, Folic Acid 100 µg 50, Vitamin B12 2.5 µg 100, Pantothenic Acid 2 mg 33, Iron 5mg 36, Zinc 4mg 40, Copper 150 µg 15, Iodine 40 µg 27
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram, mg = milligram, IU = International Units
Purified Water, Raw Cane Sugar, Malt Extract (from Barley), Glucose Liquid (Sulphur Dioxide), Ferric Ammonium Citrate, Zinc Sulphate, Vitamin C (Ascorbic Acid), Stabiliser: Xanthan Gum, Niacin (as Nicotinamide), Preservative: Potassium Sorbate, Natural Flavouring (Orange Oil Extract), Vitamin E (DL-Alpha Tocopheryl Acetate), Acidity Regulators: Citric Acid & Sodium Hydroxide, Pantothenic Acid (D-Panthenol), Vitamin B2 (Riboflavin 5-Phosphate Sodium), Thiamin (Vitamin B1 as Hydrochloride), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Copper Sulphate, Vitamin A (as Palmitate [Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Vitamin D3 (Cholecalciferol), Vitamin B12 (Cyanocobalamin).

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellkid Multi-vitamin Liquid”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by