Wellkid Multi-vitamin Smart Chewable

0 Orders
#Vitabiotics 042
In stock
1,500L

Description

Wellkid Multi-vitamin Smart Chewable

Multivitamina specifike për fëmijë nga 4 deri në 12 vjeç

30 tableta të përtypshme

Formulim, me 21 elementë i bazuar në nevojat nutricionale të fëmijëve tuaj. Përmban: -vitaminën D3, e nevojshme për kockat, dhëmbët dhe funksionimin normal të sistemit imunitar; -hekur, i nevojshëm për zhvillimin e funksioneve konjitive (njohëse); -jod, i nevojshëm për mirë funksionimin e tiroides dhe për rritjen normale të fëmijëve; -vitaminën A dhe vitaminat e grupit B, të nevojshme për një sërë funksionesh në organizëm. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa konservues. Pa gluten. Pa laktozë. Pa ngjyrues artificialë. Nuk testohet në kafshë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse fëmija juaj ka ndonjë problem shëndetësor apo nëse ka alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Konsumimi në dozë më të lartë se doza e rekomanduar mund të shkaktojë efekte laksative. Produkti përmban hekur i cili kur konsumohet në sasi më të lartë se çduhet mund të jetë i dëmshëm. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të merret 1 tabletë e përtypshme në ditë, pas ushqimit. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar. Nuk rekomandohet të përdoret tek fëmijët nën 4 vjeç.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
Flaxseed Oil powder 114 mg, Vitamin A (1333 IU) 400 µg RE 50, Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E (Natural Source) 10 mg α-TE 83, Vitamin C 40 mg 50, Thiamin (Vitamin B1) 0.9 mg 82, Riboflavin (Vitamin B2) 0.8 mg 57, Niacin (Vitamin B3) 9 mg NE 56, Vitamin B6 0.7 mg 50, Folic Acid 200 µg 100, Vitamin B12 3 µg 120, Biotin 25 µg 50, Pantothenic Acid 4 mg 67,Magnesium 75 mg 20, Iron 7 mg 50, Zinc 7.5 mg 75, Copper 200 µg 20, Manganese 0.3 mg 15, Selenium 20 µg 36, Chromium 10 µg 25, Iodine 75 µg 50
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units.
Sweeteners: Xylitol (Carboxymethylcellulose) & Sucralose, Magnesium Hydroxide (Pregelatinised Starch), Flaxseed Oil Powder (Linseed Oil, Sunflower Oil, Maltodextrin, Starch, Antioxidants: Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid & Mixed Natural Tocopherol), Flavourings: Natural Lemon (Maltodextrin, Acacia Gum, Sucrose, Glyceryl Triacetate, Antioxidant: Alpha Tocopherol), Raspberry (Maltodextrin, Monopropylene Glycol, Acacia Gum), Strawberry & Apple, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Maltodextrin, Ferrous Fumarate (Mono & Diglycerides of Fatty Acids), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Niacin (Nicotinamide [Mono & Diglycerides of Fatty Acids, Silicon Dioxide]), Citric Acid, Beetroot Powder (Maltodextrin & Citric Acid), Zinc Oxide (Mono & Diglycerides of Fatty Acids), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin A (as Acetate [Acacia Gum, Starch, Sucrose, Tricalcium Phosphate, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Vitamin D (Cholecalciferol [Acacia, Sucrose, Maltodextrin, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate, Mono & Diglycerides of Fatty Acids), Riboflavin (Mono & Diglycerides of Fatty Acid), Manganese Sulphate (Carnauba Wax), Copper Sulphate (Carnauba Wax), Vitamin B12 (as Cyanocobalamin), Chromium Trichloride, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Sodium Selenite, Biotin

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wellkid Multi-vitamin Smart Chewable”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by